Noutati

Sunt platourile de lemn o optiune buna pentru servirea mesei?

In ultima perioada, mai exact in ultimii ani, am intalnit in restaurante o multime de alternative pentru servirea mancarii.

Unele restaurante au gasit o optiune buna de a servi cartofii prajiti in cutii de conserve, suport de plasa, cani de table etc.

Altele servesc mancarea direct in tigaie, pe un suport de lemn. Iar exemplele pot continua, deoarce oamenii sunt foarte creativi cand vine vorba de mancare.

Toate aceste idei au plecat de la servirea mancarii pe platouri de lemn. Primii care au folosit aceste platouri, au fost restaurantele cu specific traditional.

Ideea pentru acest proiect, Kasa Concept, a venit fix din dorinta de a servi mancarea intr-un fel in care nu numai papilele gustative sa fie impacate, ci si privirea. Au fost gandite atat pentru Horeca, dar si pentru casa.

Există o mulțime de avantaje, precum și dezavantaje ale utilizării plăcilor de lemn ca platouri si tocatoare:

Pro:

  • Multor oameni le place stilul rustic al platourilor si tocatoarelor de lemn.
  • Sunt perfect igienice.
  • Lemnul este un bun izolator, deci ajută la menținerea alimentelor calde.
  • Sunt mai rezistente decât plăcile normale.
  • Lemnul este biodegradabil și regenerabil

Contra:

  • Multor persoane nu le place să fie servite mâncare pe platou de lemn.
  • Nu pot fi utilizate pentru a servi toate tipurile de alimente.
  • Multe platouri de lemn nu pot fi curatate într-o mașină de spălat vase.
  • Ocupă mai mult spațiu de stocare decât platourile tradiționale.
  • Nu au margini, deci exista posibilitatea ca mâncarea sa fie vărsată.

Dezavantajele le putem demonta. Intreadevar, gusturile nu se pot schimba, asa ca daca unei personae nu ii place servirea pe platou de lemn, nu putem face mai mult decat de a prezenta argumente proJ.

Da, nu pot fi servite toate tipurile de mancaruri, de exemplu mancarurile in general cu sos mult. Insa restul, pot fi servite foarte usor. Platourile noastre au fost gandite in diferite forme, pentru ca servirea si amplasamentul alimentelor sa fie sigur si usor.

De asemenea, suntem in continua dezvoltare, asa ca orice feedback ajuta.

Nu se pot curata in masina de spalat vase, insa avem un articol folositor privind curatarea si ingrijirea platourilor si tocatoarelor de lemn( linkaici).

Intreadevar, platourile si tocatoarele de lemn sunt voluminoase versus platourile normale, insa unele modele sunt gandite pentru a fi agitate.

Am gandit produsele noastre cu diverse forme pe suprafata acestora, iar unele au diferite marigini, astfel incat mancarea sa ramana stabila.

Acestea fiind spuse: we make your home a KASA!

Back to list

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *